FLYTTHJÄLP OCH STÄDHJÄLP I STOCKHOLM!

Att planera inför en flytt innebär alltid ett visst mått av stress. Det är mycket som måste göras och många saker som kan gå fel. Tyvärr förlorar man ofta en stor del av sin fritid. Genom att anlita flytt- och städhjälp så kan du få avlastning, och därmed frigöra tid åt mer väsentliga saker. Top hemstädning.

Iras Moving AB erbjuder helhetsservice inom områdena städning, bärhjälp och flytt. Vi utför alla uppdrag med hög nivå av flexibilitet och kundorientering. Vår ambition är att du ska få uppleva toppresultat. Och vi axlar ansvaret genom hela kedjan från offert till nöjd kund.

Fytthjälp
Vill ni flytta en enskild möbel eller ett helt bohag? Ni avgör själv i hur stor uträckning ni behöver vår hjälp. Vi kan bidra med allt ifrån packning och transport till ommöblering och bortforsling. Behöver ni hjälp med uppackning är vi även tillgängliga för det.

Städtjänster
Oavsett om ni behöver hjälp med att städa ett flertal kontor, fritidshuset eller lägenheten så kan vi erbjuda individuellt anpassande lösningar. Genom att anlita oss för städtjänster frigör ni tid till annat samtidigt som ni säkerställer att resultatet blir rent och noggrant genomfört.

Добавить комментарий

Все материалы являются собственностью владельцев сайта. Их копирование и размещение возможно только суказанием обратных ссылок на сайт. Использование, копирование и размещением любых материалов с сайта преследуется законом об авторском праве.